Sjöfrakt - Vid flytt utomlands

Sjövägen är det vanligaste sättet att flytta utomlands.

NÄR DU SKALL FLYTTA UTOMLANDS TILL USA ELLER AUSTRALIEN

Sjöfrakt - När det gäller både mindre och större utlandsflyttar

När det gäller utlandsflytt och du vill skicka mycket saker, så är sjöfrakt (containerfrakt) det som gäller. Hos Interdell har vi lång erfarenhet av att skicka containrar till utlandet, och vi hanterar både mindre och större mängder med största omsorg - inget uppdrag är för litet eller för stort för oss.

För mindre volymer, eller när endast delar av ert bohag behöver skickas, erbjuder vi samtransport som en del i en container (sk LCL - Less Container Load). Detta är ett idealiskt alternativ för dig som behöver skicka containrar utomlands utan att fylla en hel container. Å andra sidan, när det gäller större volymer, sker transporten alltid med en separat container (sk FCL - Full Container Load), vilket ger dig full kontroll och säkerhet för dina värdefulla tillhörigheter.

Även om sjöfrakt kan ta lite längre tid än exempelvis flygfrakt är det detta fraktsätt som vi på Interdell använder oss av mest. Det beror på dess säkerhet och tillförlitlighet. Sjöfrakt är inte bara en säker metod för att skicka containrar till utlandet, utan det är också ett mer miljövänligt alternativ jämfört med andra transportmetoder.

När ni väljer att skicka gods med Interdell kan ni vara säkra på att vi alltid prioriterar säkerheten. Vi ser till att era saker är skyddade, väl emballerade och tydligt uppmärkta med avsändar- och mottagarinformation. Allt gods som skickas som LCL lastas in i robusta träcontainers (sk Liftvans) för maximalt skydd, och allt gods som skickas som FCL säkras noggrant för att minska risken att godset rör sig under transporten.

För mer information om våra tjänster, inklusive priser på containerfrakt och våra destinationer, tveka inte att kontakta oss. Vi på Interdell är här för att göra din utlandsflytt så smidig och enkel som möjligt.

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Vad kostar min flytt?

Begär en offert på din nästa flytt

Åk till toppen