Sjöfrakt - Vid flytt utomlands

Sjövägen är det vanligaste sättet att flytta utomlands.

När du skall flytta utomlands till USA eller Australien

Sjöfrakt - När det gäller både mindre och större utlandsflyttar

När det gäller utlandsflytt och du vill skicka mycket saker så är sjöfrakt (containerfrakt) det som gäller. Vi skickar både mindre och större mängder och inget uppdrag är för litet eller för stort. När det gäller mindre volymer eller endast delar av ert bohag så skickar vi det som samtransport som en del i en container (sk LCL - Less Container Load). Men när det gäller större volymer så sker det alltid med en separat container (sk FCL - Full Container Load).

Även om sjöfrakt tar lite längre tid än t.ex. flygfrakt, så är det detta fraktsätt som vi använder oss av mest. Sjöfrakt är säkert och tillförlitligt.

Alltid när ni skickar gods med Interdell så är vår policy att alltid skicka det så säkert som möjligt. Vi ser alltid till att era saker är skyddade, väl emballerade och tydligt uppmärka med avsändar- och mottagarinformation. Allt gods som skickas som LCL lastas alltid in i träcontainers (sk Liftvans) och allt gods som skickas som FCL säkras alltid för att minska risken att godset rör sig under transport.

Kontakta oss för mer information om priser på containerfrakt och våra destinationer.

 

 

 

 

 

Kostnadsfri offertförfrågan

Vad kostar min flytt?

Begär en offert på din nästa flytt