Försäkring vid internationell flytt av bohag & föremål

En trygg utlandsflytt kräver ett bra försäkringsskydd.

SE TILL ATT DU KÄNNER DIG TRYGG HELA VÄGEN...

En bra försäkring är en viktig del av din utlandsflytt

Det är lätt att glömma av att en av de viktigaste delarna av din utlandsflytt är att det finns ett bra skydd om olyckan skulle vara framme. När du bokar din utlandsflytt med Interdell så erbjuder vi även en av marknadens bästa försäkringar för dina saker och för frakten.

Vi samarbetar med försäkringsbolaget IF och förmedlar deras försäkring. Olika destinationer innebär olika risker och kostnader och därför varierar försäkringspremien beroende på vart i världen du flyttar. Denna flexibilitet säkerställer att du får ett skydd som är både kostnadseffektiv och omfattande.

Detaljer om försäkringspremien för din specifika destination, samt information om det lägsta priset för försäkringen, hittar du alltid tydligt angivet längst ner på vår offert. Detta ger dig en klar och transparent överblick över kostnaderna.

När du bokar din flytt med oss så ange vad era saker är värda. Detta gör att vi kan erbjuda en försäkring som är anpassad efter dina specifika behov och värden. Med Interdell kan du känna dig trygg i att dina ägodelar är skyddade under hela flyttprocessen, från start till mål.

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Vad kostar min flytt?

Begär en offert på din nästa flytt

Åk till toppen