New York, USA

Skall du flytta till USA?

Var femte kund som anlitar Interdell flyttar till USA

USA - Mest populärt att flytta till

Det mest populära landet som vi hjälper människor att flytta till är USA. Vi har dagligen flyttar som hämtas överallt i Sverige som vi skickar dit. Mest vanligt är att flytta till New York, Chicago, Los Angeles och San Francisco. Men även andra delar av USA är vanligt. Genom åren så har vi utfört flyttar till alla USA:s stater från Alaska i Norr, Hawaii i väst och hela östra kusten från Boston i norr till Miami i söder.

Skall du flytta till USA så kräver vi att du har ditt arbetstillstånd/VISUM klart och godkänt. Visum ansöker du om hos Amerikanska Ambassaden och det är de som godkänner det. Så snart du har ett fått  ditt visum så kan du skicka dina saker till USA tullfritt. Observera att ett turistvisum eller visum för att gifta sig i USA inte är tillräckligt för att kan flytta till saker/tillhörigheter till USA.

För mer information vad som gäller för din kommande flytt till USA så fråga oss eller ambassaden. Det är viktigt att du har korrekt information och att din flytt utförs på rätt sätt.

 

Tullinformation USA Tullformulär USA