På Interdell prioriterar vi våra kunder.

Tjänster utformade att passa din internationella bohagsflytt

Som kund hos Interdell kan du förvänta dig stort engagemang och erfarenhet av att flytta bohagsgods utomlands. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster som passar dig som flyttar utomlands.

Tjänster som är anpassade till just din utlandflytt

Professionella och kvalificerade tjänster med Interdell

Interdell erbjuder internationella flyttjänster till i stort sett hela världen. Eftersom vi enbart arbetar med utlandsflytt så har vi anpassat vår organisation och våra tjänster utifrån detta.

Om du är på väg och skall flytta utomlands eller bara funderar på det så finner du garanterat mer information hos oss som kan hjälpa dig vidare i din planering.

Sjöfrakt

Vi erbjuder frakt av ert gods med både samlastning (LCL) och separata containers (FCL). Vilket som passar bäst beror på volym och destination

Flygfrakt

För snabbare leveranser världen över erbjuder vi frakt med flyg. Detta är ett snabbt och effektivt sätt och du får dina saker garanterat hemlevererade inom ett par dagar.

Vägfrakt

Inom hela EU, EES och övriga Europa sker alla flyttuppdrag med lastbil. Vi erbjuder transporter av både mindre och större volymer.

Försäkring

Interdell erbjuder en av marknadens bästa försäkringar för just din utlandsflytt. Läs mer om hur det går till.

Magasinering

Om du behöver förvara dina saker tillfälligt antingen innan du flyttar eller på destination så erbjuder vi bra förvaringsmöjligheter.

Destinationsservice

För import av gods erbjuder vi destinationsservice både i Sverige och länder utomlands .

Kostnadsfri offertförfrågan

Vad kostar min flytt?

Begär en offert på din nästa flytt