Vi hjälper människor som vill flytta utomlands

För Interdell handlar en internationell flytt om så mycket mer än att frakta saker mellan två länder. Vi prioriterar varje uppdrag

Vi tar ditt uppdrag på högsta allvar

Interdell - Din Internationella Flyttpartner

Interdell är en flyttfirma som endast hanterar internationella transporter av flyttgods. Om du skall flytta utomlands så är vi ett självklart val när du skall utomlands. Vi är specialiserade på exakt det vi arbetar med och vi gör detta varje dag. Vårt arbete är att frakta dina saker från vilket land som helst till ett annat land vart som helts i världen och vi gör detta från dörr till dörr.

Vår vision är och har alltid varit att vara så tydliga, ärliga och öppna mot våra kunder som vi kan vara. Interdells kunder uppskattar tydlig information och svar och vi vet att detta uppskattas.

Interdell är ett av få företag i Sverige som endast sysslar med utlandsflytt. Ända sedan företaget startade har vi hjälp både privatpersoner och företag att flytta till länder över hela världen. Det som har varit svårt för andra har vi specialiserat oss på och vi har genom åren blivit ett av de företag i världen som har bäst kvalitet på sina tjänster.

Våra internationella tjänster avser utlandsflytt, Relocations, Mobility och Magasinering både i och utanför Sverige.

Idag erbjuder Interdell veckovisa avgångar med båt till i stort sett alla delar av världen. Med flyg trafikerar vi dagligen de större internationella flygplatserna i välden och med bilfrakt inom Europa kan vi hämta och leverera från i stort sett vilken plats som helst.

Kostnadsfri offertförfrågan

Vad kostar min flytt?

Begär en offert på din nästa flytt

Vid din sida hela vägen

Så genomför vi din utlandsflytt tillsammans

Att flytta utomlands är ett enormt äventyr för livet. Det finns flera praktiska moment att tänka på i samband med att flytta till ett annat land – vi erbjuder marknadens mest kompletta och säkra internationella flyttjänster. Interdell håller en hög servicenivå och kvalitet i varje uppdrag som vi utför. Välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Oavsett om du ska flytta till Australien för studier eller jobba i Kanada så hjälper vi till med allt från enstaka flyttlådor till att frakta hela bohaget. Vi har agenter runt om i hela världen som gör din flytt utomlands så smidig som möjligt. Naturligtvis gäller det även om du ska flytta till Sverige. För dig som kund är det en trygghet att vi ansvarar för frakten hela vägen från dörr till dörr. Som kund bemöts du av tydlighet och ärlighet genom hela processen.

Vi har en försäkring som gäller vare sig om du ska emigrera till USA för att flytta till Los Angeles eller vilken annan plats som helst runt om i världen. Vid en flytt till eller från Sverige kan du välja mellan olika fraktsätt:

  • Bilfrakt inom Europa
    Vi kan hämta och lämna flyttgods via bil på i stort sett samtliga platser runt om i Europa.
  • Båtfrakt
    Vi tillhandahåller båtfrakt som har veckovis avgång. Frakt via båt fungerar att använda som alternativ till nästan samtliga destinationer i världen.
  • Flygfrakt
    Dagliga avgångar till de flesta större internationella flygplatserna vilket är ett snabbt fraktsätt.

Interdell är idag ett av Sveriges ledande företag inom kategorin internationell flytt. Vi har under åren hjälpt många nöjda kunder att nå sin dröm om att flytta till ett annat land. Genom att erbjuda olika alternativ och att ha kontroll över hela transportkedjan kan vi erbjuda frakt utomlands på ett säkert sätt hela vägen. 

Att flytta till ett annat land kräver planering

Varje internationell flytt är unik. Studier, jobb eller kärlek kan vara några orsaker till att människor väljer att byta land. Därför kan det handla om en kortare period där bara en del av bohaget ska fraktas eller permanent flytt där allt ska till det nya hemlandet.

Till många länder är det möjligt att välja mellan olika fraktalternativ. Behöver du få ditt gods snabbt rekommenderar vi att boka flygfrakt. Vi samarbetar med FedEx vilket innebär att du kan följa din försändelse hela vägen. Har du endast något mindre gods som ska skickas är det dessutom ett billigare alternativ i de flesta fall. 

Är det hela hemmet inklusive allt bohag som ska flyttas utomlands rekommenderar vi sjöfrakt eller vägfrakt. Det är fraktalternativ som blir billigare när det handlar om större volymer. Allt gods skickas väl säkrat och Interdell tar hand om tulldeklaration i de fall som det krävs.

För att få uppgifter om kostnad är du välkommen att kontakta oss per telefon eller mejl. Då kan vi lämna en offert för dina behov. Det kan vara allt från att bedöma om alla föremål fyller upp en egen container eller om samtransport i en container är tillräckligt.

Vi berättar gärna mer och är behjälplig att hitta den bästa lösningen för internationell flytt!