Vi tycker om att hjälpa människor

För Interdell handlar en internationell flytt om så mycket mer än att frakta saker mellan två länder. Vi prioriterar varje uppdrag

Vi tar ditt uppdrag på högsta allvar

Interdell - Din Internationella Flyttpartner

Interdell är en flyttfirma som endast hanterar internationella transporter av flyttgods. Om du skall flytta utomlands så är vi ett självklart val när du skall utomlands. Vi är specialiserade på exakt det vi arbetar med och vi gör detta varje dag. Vårt arbete är att frakta dina saker från vilket land som helst till ett annat land vart som helts i världen och vi gör detta från dörr till dörr.

Vår vision är och har alltid varit att vara så tydliga, ärliga och öppna mot våra kunder som vi kan vara. Interdells kunder uppskattar tydlig information och svar och vi vet att detta uppskattas.

Interdell är ett av få företag i Sverige som endast sysslar med utlandsflytt. Ända sedan företaget startade har vi hjälp både privatpersoner och företag att flytta till länder över hela världen. Det som har varit svårt för andra har vi specialiserat oss på och vi har genom åren blivit ett av de företag i världen som har bäst kvalitet på sina tjänster.

Våra internationella tjänster avser utlandsflytt, Relocations, Mobility och Magasinering både i och utanför Sverige.

Idag erbjuder Interdell veckovisa avgångar med båt till i stort sett alla delar av världen. Med flyg trafikerar vi dagligen de större internationella flygplatserna i välden och med bilfrakt inom Europa kan vi hämta och leverera från i stort sett vilken plats som helst.

Kostnadsfri offertförfrågan

Vad kostar min flytt?

Begär en offert på din nästa flytt