Magasinering - I samband med flytt utomlands

Trygg och säker förvaring över hela världen. Våra tjänster ger dig tid till att fokusera på annat.

OROA DIG INTE OM DITT NYA BOENDE ÄNNU INTE ÄR KLART

När du behöver förvara dina saker en längre eller kortare tid

Interdell samarbetar i varje land med företag som tar hand om servicen inom det land du skall flytta till. Vi förstår vikten av att ha tillförlitliga lösningar när du behöver förvara dina saker, vare sig det är för en kortare eller längre tid. Oavsett din destination, är Interdell här för att hjälpa dig med varje steg i din flyttprocess.

Ibland händer det att ditt nya boende inte är redo att flytta in i direkt. I dessa fall är förvaring av dina ägodelar en viktig del av flyttprocessen. Vår expertis och vårt nätverk av betrodda partners säkerställer att dina tillhörigheter förvaras tryggt och säkert tills du är redo att flytta in.

Samma höga standard gäller även när dina saker behöver förvaras innan de skickas till din nya bostad. Efter att ha hämtat dina tillhörigheter från ditt hem, förvarar vi dem på vår terminal. Vi ser till att allt är tryggt och säkert tills det är dags att skickas iväg.

Interdell är inte bara en tjänsteleverantör; vi är din partner i flytten. Oavsett om du flyttar för arbete, emigration eller för att förverkliga en dröm, strävar vi efter att göra din upplevelse så smidig som möjligt. Kontakta oss för att lära dig mer om hur vi kan stödja dig i din internationella flytt.

 

KOSTNADSFRI OFFERTFÖRFRÅGAN

Vad kostar min flytt?

Begär en offert på din nästa flytt

Åk till toppen