International Fine Art Moving - För dig som vill flytta värdefulla objekt utomlands

Trygg transport av dyrbar konst

HANTERING OCH TRANSPORT AV KONST

Säker flytt av värdefull konst: expertis och riskbedömning i fokus

När du ska flytta dyrbara tavlor, skulpturer, statyer och andra konstföremål är en noggrann riskbedömning avgörande för att säkerställa att transporten hanteras med största omsorg. Interdell specialiserar sig på att frakta konstverk på ett säkert och professionellt sätt, både till och från Sverige. Vår expertis inom konsttransport och grundlig riskbedömning gör oss till ett pålitligt val för dig som behöver flytta konst utomlands eller önskar få dina värdefulla föremål säkert levererade till Sverige.

Kvaliteten på emballering och packning av konst är avgörande för en säker transport. Interdell använder specialtillverkade träemballage och lådor, specifikt designade för konsttransport, för att skydda dina konstverk under flytten. Genom att välja oss för din konstflytt kan du vara säker på att dina föremål hanteras med högsta möjliga standard av omsorg och professionalism. Vår omfattande riskbedömning och inkludering av en försäkring ger dig extra trygghet genom hela processen.

Kontakta oss på Interdell för att diskutera dina behov och få expertstöd vid din konstflytt. Vår dedikerade personal står redo att bistå dig med skräddarsydda lösningar och en detaljerad riskbedömning för att säkerställa att dina konstverk når sin destination på ett tryggt och säkert sätt.

Åk till toppen