NEW YORK, USA

Skall du flytta till USA? - Här är allt du behöver veta

VAR FEMTE KUND SOM ANLITAR INTERDELL FLYTTAR TILL USA

USA - Mest populärt att flytta till

USA fortsätter att vara det mest populära landet som vi på Interdell hjälper människor att flytta till. Varje dag bistår vi kunder över hela Sverige med deras flyttplaner till USA. Det vanligaste målet för flytt är städer som New York, Chicago, Los Angeles och San Francisco. Dessa metropoler lockar på grund av sina arbetstillfällen, kulturella mångfald och unika livsstilar. Men USA:s skönhet sträcker sig långt utöver dessa städer, och även andra delar av landet är vanliga destinationer för de som vill flytta till USA från Sverige.

Genom åren har vi på Interdell utfört flyttar till alla USA:s stater och varje destination erbjuder sin egen unika charm. Från det pittoreska landskapet i Alaska i norr, till det tropiska paradiset Hawaii i väst, och längs den livliga östkusten från historiska Boston i norr till det soliga Miami i söder - möjligheterna är oändliga.

När du överväger att flytta till USA, är det några viktiga steg som behöver tas. Först och främst krävs det att du har ditt arbetstillstånd eller visum klart och godkänt. Visumansökan hanteras av den Amerikanska ambassaden, och det är viktigt att ha all nödvändig dokumentation i ordning innan du påbörjar din flytt. Så snart du har fått ditt visum kan du skicka dina tillhörigheter till USA tullfritt. Det är värt att notera att ett turistvisum eller ett visum för att gifta sig i USA inte är tillräckligt för att flytta dina tillhörigheter till landet.

Vi på Interdell är här för att hjälpa dig med varje steg längs vägen. Från att förstå reglerna kring visum till USA för svenska medborgare, till att organisera transport av dina tillhörigheter - vi har expertisen och erfarenheten för att säkerställa en smidig övergång. För mer information om vad som krävs för att flytta till USA, eller för råd om hur du förbereder din kommande flytt, tveka inte att fråga oss eller kontakta ambassaden. Att ha korrekt och uppdaterad information är avgörande för att din flytt ska utföras på rätt sätt, och vi är här för att se till att du är väl informerad och förberedd för detta nya kapitel i ditt liv.

Åk till toppen