TORONTO, ON, KANADA

Skall du flytta till Kanada? - Här är allt du behöver veta

DU KOMMER ATT ÄLSKA KANADA OCH MÄNNISKORNA

Flytta till ett av världens säkraste länder - Kanada

Att flytta till ett nytt land som Kanada är en spännande möjlighet som öppnar dörrar till nya erfarenheter och äventyr. Det kan dock även medföra en del utmaningar, särskilt när det gäller logistiken kring själva flytten. Det är här vi på Interdell kommer in. Vårt mål är att göra din flytt till Kanada så smidig och bekymmersfri som möjligt.

För att inleda din flyttresa till Kanada behöver du ett giltigt visum. Visumet ansöker du om hos Kanadas Ambassad. Om du har ett jobberbjudande från en arbetsgivare i Kanada kan visumprocessen gå relativt snabbt, särskilt om du har alla nödvändiga intyg från din arbetsgivare.

När ditt visum är klart är det dags att fokusera på själva flytten. Vi på Interdell har som mål att hjälpa dig allt som rör din flytt, från packning och transport av dina ägodelar till att säkerställa en smidig process vid tullen när du anländer till Kanada. Det är viktigt att informera tullen vid ankomst om alla saker som kommer att ankomma i efterhand. Vi förser dig med all nödvändig information om tullregler och tullformulär, så att du är väl förberedd.

Vi förstår att varje flytt är unik och erbjuder därför skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika behov. Vår expertis och erfarenhet inom internationella flyttar gör att vi kan erbjuda en tjänst som gör din övergång till livet i Kanada enklare. Vi tar hand om detaljerna, så att du kan fokusera på det viktigaste - att starta ditt nya liv i ett av världens säkraste och mest välkomnande länder.

För mer information om hur vi kan hjälpa dig med din flytt till Kanada och för att utforska de resurser som vi har tillgängliga är du välkommen att fortsätta utforska vår webbplats. Vi på Interdell är här för att stödja dig genom varje steg på din flyttresa till Kanada.

För mer information om tullregler och tullformulär, se länkarna nedan.

Åk till toppen