PARIS, FRANKRIKE

Skall du flytta inom EU? - Här är allt du behöver veta

FRÅN DÖRR TILL DÖRR INOM EU PÅ ETT PAR DAGAR

Att flytta med Interdell inom EU

Att flytta med oss inom EU är enkelt. Vi utför flyttuppdragen på exakt samma vis som om flytten skulle gå med översjöfrakt till en annan kontinent. När du väljer Interdell som flyttpartner får du en smidig och bekymmersfri flyttupplevelse.

Inom EU:s gränser finns det ingen tull och inga visumkrav för medborgare som flyttar mellan medlemsstaterna. Detta är en betydande fördel som minskar mängden pappersarbete och de administrativa uppgifterna som annars kan vara förknippade med en internationell flytt.

När du är klar med alla förberedelser tar vi på Interdell över. Vårt team av erfarna flyttexperter tar hand om flera aspekter av din flytt och säkerställer en smidig övergång till ditt nya hemland.

För dem som flyttar från Sverige och har ett svenskt personnummer samt betalar skatt i Sverige har vi möjligheten att assistera med att ansöka om RUT-avdrag. RUT-avdraget kan ge dig upp till 50 000 kr i skattereduktion för din flytt, vilket kan bidra till att göra din flytt mer kostnadseffektiv.

Vi förstår att varje flytt är unik och skräddarsyr lösningar som matchar dina specifika behov och önskemål. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din EU-flytt. Vi på Interdell är här för att stödja dig genom varje steg på din flyttresa.

 

Åk till toppen